EXTRAESCOLARS 2020

EMAIL QUE ENVIA EMPRESA QUE OFEREIX EXTRAESCOLARS:

Com estàs? Com ha anat les vacances? Espero que bé 😊

A data d’avui estic enviant les inscripcions, tant en PDF com l’enllaç per a que les famílies interessades (sobretot en les acollides) comencin a fer les inscripcions i així abans del 14 saber quins nens aproximants tindrem a les acollides.  Tinc anotat que vam posar en un inici data límit d’inscripcions de l’acollida matí i tarda el  7 de setembre i anem veiem com evoluciona.

extraescolar 2020 lanaspa

Aquest any totes les escoles ho estan enviant telemàticament a les famílies, primer perquè és molt més pràctic i fàcil, i segon pel covid intentar evitar menys paper, menys contacte i menys desplaçaments. Les famílies que no tinguin internet o tinguin problemes en fer-ho telemàticament ho podran entregar a l’escola físicament.

Fes-li un cop d’ull al document d’inscripció, el pdf i l’enllaç. Si vols fes una prova d’inscripció de l’enllaç perquè vegis com és completa i rebràs una copia automàtica al correu que posis. https://tinyurl.com/Lanaspa-acolliextras2021

Inscripcio Lanaspa 20-21

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió Extraescolars, Curs 2020-2021. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.