Agraïment especial equip docent Lanaspa

Des de l’AFA Lanaspa volem agrair les tasques realitzades durant tot aquest curs de tot el personal docent de Lanaspa i en especial al període de confinament.

Ens heu ajudat i facilitat que les nostres criatures continuessin la seva formació educativa, ja sigui durant el període de classe normal com durant el confirmant , a través de videotrucades, trucades personalitzades i inclús per correu electrònic. Moltes gràcies.

Aquest any no podrem fer un comiat com deu mana, però volem agrair especialment a les professores . Gemma Saura, Anna Medinyà, Lurdes Crusellas, Núria Altet.

Aquestes 4 mestres han dedicat molt anys a l’educació dels nens de Lanaspa, Anna i Lurdes vam començar al 81, Gemma va venir el 2001  i Núria han estat 12 anys  fem de mestra a  Lanaspa, però també volem agrair el seu pas com a directora, aportant, totes elles, el seu granet de sorra en la  comunitat educativa del centre,  en la millora de l’educació dels nens i nenes de l’escola i continuant amb el projecte d’inclusió amb Crespinell.

Esperem poder començar el curs vinent amb una gran festa i una gran celebració de la nova etapa que emprenen les 4 mestres.

Gràcies, gràcies, gràcies i gràcies Gemma, Anna, Lurdes i Núria

Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2019-20202. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.