Setmana cultural

Benvolgudes famílies,

com ja sabeu la setmana vinent celebrarem la 24ª edició de la Setmana Cultural. Durant el dimecres, el dijous i el divendres trencarem l’estructura normal d’aula i farem diversos tallers, xerrades, sortides i espectacles. Adjunt teniu el programa amb totes les activitats.
El dimecres tots els nens i nenes d’educació infantil marxaran d’excursió, dijous faran tallers al matí i contes a la tarda i divendres al matí vindrà un “planetari” i a la tarda tots al Teatre Principal a veure un espectacle de bombolles.
Els nens i nens de primària faran tallers el dimecres i el divendres al matí, dimecres a la tarda tindran unes xerrades per cicle de diferents temes, dijous aniran tots d’excursió (per cicle) i divendres a la tarda tots al Teatre Principal a veure l’espectacle.
Per donar el tret de sortida a la setmana cultural, dimarts a la tarda (16h) farem una xocolatada tots els alumnes de Lanaspa i de Crespinell.
Aquests tres dies plegarem mitja hora més tard, plegarem a les 13h i tornarem a la tarda en l’horari habitual.
 
El menjador funcionarà normalment.
 
La setmana vinent ja no hi haurà SEP.
 
Un cop estiguin tots els alumens distribuits per tallers, si cal que portin algun material específic, ja us ho comunicarem a través de l’agenda.
 
Recomanem que durant aquests dies tots els alumnes vinguin amb roba còmode.
 
Bona setmana cultural!
Coordialment
Claustre 

Escola Lanaspa-Giralt
Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2017-2018, Informació d'interès. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.