Festa de comiat de 6è

Promoció Lanaspa 2008-2017
Intensa i inoblidable

Simplement inoblidable i intensa, així va ser la nostra trobada el passat 22 de juny amb tots els alumnes de sisè que trepitjaven per últim cop l’escola Lanaspa per a fer un gran comiat.

Amb un petit escenari i “photocall” a la zona del porxo, acompanyats per l’Aleix i els seus músics de NessunDorma, excel·lents músics i millors persones que ens van regalar el seu temps i talent, l’acte va arrencar amb els parlaments de les tres parts implicades, la Carla Bacardit com a representant dels alumnes, Judit Turu dels pares (escrit d’agraïment a l’equip de Mestres aquí: Carta a mestres) i Núria Altet de la direcció i claustre de mestres. De fet, no ens va faltar cap dels 9 tutors que els alumnes han tingut, des de mestres que ja havien abandonat l’escola com la Núria de P3 i la Sílvia de 5è, fins a tot l’equip actual de sisè, a més dels nostres estimats conserge i ex conserge, el Richard i el Josep Maria… ah, l’Andreu tampoc s’ho va voler perdre! Tots ells van rebre un bonic rams de flors gentilesa de la Floristeria Oliveras, entregats en mà i fusió d’abraçades, pels seus ex estudiants.

Projeccions i endevinalles van ser els ingredients per fer pujar alumne per alumne a la tarima per fer-li entrega d’un diploma i orla commemorativa. L’ambient va ser súper alegre, llàgrimes no van faltar entre alumnes, pares i mestres. I després de la solemnitat, tots agafats de les mans, vam cantar “l’hora dels adéus”. Un bon pica pica, unes fotos esbojarrades al photocall i una ideal traca final amb festa de l’escuma, van posar la cirera al pastís.

Tot plegat un moment inoblidable que segur que tots aquests nois i noies mantindran en la memòria per molts i molts anys. Lanaspa deixa empremta i els pares i mares de sisè estem molt agraïts i orgullosos de la seva estança a l’escola.

Gràcies a tots els mares i pares que han fet possible aquesta festa de comiat, a la col·laboració dels mestres, i a les facilitats donades per les empreses col·laboradores: Coco Catering, NessunDorma (www.nessundorma.es) i Floristeria Oliveras ( www.oliverasfloristes.es)

VID-20170624-WA0013-ANIMATION.gif

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2016-2017. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.