Carta dirigida al Departament reivindicat acondicionament aula música, aula p3, p4 p5 i anglès

Sra Directora de Serveis Territorials del Vallès Occidental Carme Vigués

l’AMPA de l’escola pública Lanaspa-Giralt ens volem dirigir a la Sra Carme Vigués, com a directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental, per exigir l’acondicionament immediat de les aules de música, aula P-3, P-4, P-5 i anglès  que superen fàcilment els 30 graus i fan inviable que els mestres puguin impartir classe en aquests espais de la nostra escola.

Any rere any, arribat el mes de maig, es fa insostenible la situació a les aules degut a les altes temperatures, impossibilitant la dinàmica normal de classe a tots els espais de la segona i tercera planta de l’escola. Degut al nefast aïllament de la teulada, i les peculiaritats de l’edificació, fa que aquests espais estiguin a una temperatura superior a 30 graus des del mes de maig i fins ben entrat el mes d’octubre. A més, aquest mes de juny amb l’onada de calor que estem patint, la salut dels nostres fills i del professorat de la nostra escola es veu notablement afectada.

A la primera planta hi ha ubicades dues aules  d’Educació Infantil, p-3 i p-4, a la segona planta hi ha ubicades les aules de P-5, i anglès i a la tercera planta està ubicada l’aula de música (que és la més afectada per les altes temperatures, degut, com ja hem esmentat  anteriorment, al pèssim  aïllament de la teulada i la manca de ventilació adequada)

Com a AMPA li demanem a la Sra Carme Vigués atengui la nostra petició i des del departament faci les accions necessàries per solucionar aquestes carències que arrosseguem des de fa anys i que el Departament d’Educació té constància de sobres.

 Hi ha múltiples informes d’inspecció, de sindicats i del mateix Departament que així ho avalen i on s’explicita les condicions insalubres i il·legals amb les que els nostres fills i filles estan sotmesos diàriament, sense que ningú ens escolti ni prengui una determinació per donar solució a aquest greu problema.

NO PERMETREM QUE ELS NOSTRES FILLS i FILLES ESTIGUIN NI UN DIA MÉS EN AQUESTES CONDICIONS. 

DEMANEM, VOLEM I EXIGIM una solució a aquest problema, perquè com a pares, no estem disposats a exposar els nostres fills a unes condicions límits com les que estan patint des de fa anys, i aquests dies especialment.

Els pares de l’Escola Lanaspa-Giralt ens hem cansat d’esperar a que ens donin una resposta i una solució  a un problema que impossibilita una educació de qualitat i que afecta a la salut dels nostres infants. Ja no podem / volem esperar més i és per això que ens adrecem a vostè perquè el més aviat possible tinguem una solució.

No acabarem aquest curs ni començarem l’altre si no es soluciona. Els pares estem disposats a mobilitzar-nos i fer públiques totes les nostres queixes sobre les carències i mancances de la nostra escola. 

És així que demanem una reunió immediata on puguem assistir com a pares afectats i on també volem convidar al col·lectiu de Mestres de la nostra escola per posar sobre la taula la problemàtica i poder arribar a una solució.

L’AMPA de l’Escola Pública Lanaspa-Giralt de Terrassa , exigim a la Sra Carme Vigués com a directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental la dotació dels recursos necessaris per  poder garantir la qualitat de les infraestructures que es mereixen els nostres fills per tenir la qualitat educativa que els hi pertoca per llei.

No proporcionar a l’escola d’aquests recursos aniria en contra dels drets dels nostres infants i d’una educació de qualitat.

Esperem una ràpida i satisfactòria resposta a la nostra sol·licitud.

Rebi una cordial salutació,

Núria Monge Martínez – Presidenta de l’AMPA Lanaspa Giralt

Terrassa a 19 de Juny de 2.017

Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2016-2017. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.