Nova informació del menjador gestionat per Serhs

Des de la Comissió de Menjador sempre vetllen perquè el menjador funcioni tot correctament, mantenim constantment contacte amb l’empresa que el gestiona, Serhs, ja sigui amb reunions o visita presencialment i/o trucades.

En la passada reunió  de la comissió de menjador  es van tractar varis temes i que també es van comentar a la reunió de l’ampa, del passat dimarts, que adjuntem.

NORMATIVA DE FUNCIONAMENT MENJADORS SERHS

A partir d’aquest mes, Serhs penjarà al seu web la relació de productes ecològics i de proximitat que s’inclouen en el menú de cada mes.

PRODUCTE ECO I PROXIMITAT ESCOLES TERRASSA MARÇ 2017

Recordeu que podeu accedir a aquesta informació i al menú mensual per:            http://www.serhsfoodeduca.com, posant el codi de la nostra escola  20111250546.

S’ha modificat la composició del pícnic incloent la varietat de l’entrepà de truita, a més del de formatge i/o llonganissa.

Respecte al pícnic us recordem un tema IMPORTANT en relació al circuit de petició del pícnic: A inici de curs les families omplim un full a on detallem si volem o no volen el pícnic per les excursions del curs 2016-2017. Aquesta informació serveix per tot el curs i no es poden fer canvis puntuals d’aquest patró inicial. És a dir, si una família ha dit que vol pícnic no cal que ho notifiqui a cada sortida perquè ja es té en compte per totes les excursions del curs. Per altra banda si alguna família que va marcar que no volia pícnic decideix a mig curs que a partir d’aquell moment i fins que acabi el curs passarà a voler el pícnic, cal que ompli el full que us adjunto i l’ha d’entregar amb una setmana d’antelació de la excursió, al conserge de l’escola, que el farà arribar a la coordinadora de Serhs.

PIC-NIC_Document

Aprofitem per recordar que en el cas que no vulgueu el pícnic el import que se us retorna és de 2,38 €, sempre que aquell dia tingui servei de menjador contractat.

Agraïm la vostra col·laboració!!!!

Comissió de menjador

 

 

 

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió Menjador, Curs 2016-2017. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.