Aclariments i full de matrícula “Projecte Ara art”

Benvolgudes families,

Adjunto el full de matrícula i la informació necessària per formalitzar-la, de la part del Projecte Ara art, que compren l’extraescolar d’Escola de Música.

Per altra banda, aclarir que aquest projecte no és només una activitat extraescolar, és un projecte d’escola en el que hi participaran tots els alumnes, independentment de si fan l’extraescolar d’instrument o no. Tal com es va explicar a la reunió, és un projecte que va més enllà d’una extraescolar.  Volem potenciar l’educació musical com a nucli de la formació integral dels alumnes, fer de l’art un dels eixos per al desenvolupament de les competències bàsiques de l’educació primària i contribuir a l’enriquiment i desenvolupament dels alumnes en la seva globalitat.

Per aconseguir aquests objectius no és imprescindible que es realitzi l’extraescolar d’escola de música, és una part més del projecte que no és obligatòria.

Aclarir també, que aquest projecte no suposarà cap increment horari de música dins l’horari lectiu, simplement, es potenciaran diferents aspectes dins de l’àrea de música.

El proper dilluns al matí, els professors de l’escola de música-conseratori del CEM, vindran a fer un espectacle musical (conte) on es presentaran els diferents instruments. És una activitat de música, dins del curriculum i la realitzaran tots els alumnes de P5, primer i segon. Pels alumnes que vulguin fer l’extraescolar, els servirà per conèixer els diferents instruments i poder triar; pels que no faran l’extraescolar servirà per conèixer diferents instruments, veure’ls i escoltar-los en directe i gaudir d’un conte musical. A la classe de música farem alguna activitat relacionada amb aquest espectacle.

Instruccions matrícula música Lanaspa

FULL_MATRICULA_1617 Lanaspa

Espero haver aclarit dubtes i si no és així, resto a la vostra disposició per fer-ho

Atentament,

Mònica Solà–

Escola Lanaspa-Giralt

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió Extraescolars, Curs 2016-2017. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.