Colonies familiars

Ja tenim preparat per marxar de colònies familiars.

Cap de setmana: 9 i 10 Abril de 2016, entrada el dissabte a les 12h i sortida diumenge després de dinar (berenar inclòs).

Lloc: La Marinada de Cambrils, per qui no hagi anat us fem una breu descripció del lloc, perquè us pugueu fer una idea de com ens ho passarem.

L’escola de mar La Marinada es troba a la localitat de Cambrils (Tarragona) a un quilòmetre del centre. La seva ubicació, a tan sols 500 metres de la platja, la converteixen en un lloc immillorable per accedir al medi marí.

L’Escola de Mar La Marinada és un projecte pedagògic i lúdic que apropa els escolars al medi marí. Una manera d’aprendre que no està escrita. Una proposta d’activitats vibrants perquè els nens descobreixin, per ells mateixos, els misteris del mar, per això faran varies activitats, des de la de pirates, una sala  “toca-toca” , visita al seu aquarium,…

I per qui encara li quedi forces, per la nit farem l’activitat nocturna amb final discotequera.

Serveis:  És un edifici d’una sola planta amb capacitat per a 120 places / Places per a discapacitats: 60 /  Menjadors: 2 / Sales d’activitats: 2  / Sala i terrassa pels mestres  / TV, vídeo i sense fil / Calefacció / Hospital: a 9 km – Centre d’atenció primària: a 1 km / Aquari / Futbol: 2 / Pista de bàsquet: 1 / Voleibol platja cobert: 1  / Bar  / Porxada  / Gran pista polivalent coberta i amb grades / Pineda / Platja: 500 m / Piscina.

En breu més informació dels preus (serà pensió completa o també es pot venir a passar el diumenge) i data de pagaments.

web-marinada-2 mini_marinada1mini_marinada4 mini_marinada2

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió Esbarjo, Curs 2015-2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.